RAIRIES-MONTRIEUX

 

STEENSTRIPS VAN RAIRIES

Voor de steenfabriek Rairies-Montrieux uit Frankrijk is Ecosteen Nederland exclusief leverancier voor de Nederlandse markt.

Rairies-Montrieux is specialist in het maken van specials, zoals geglazuurde stenen en steenstrips, ovengestookte stenen (gestookt met hout van oud meubilair), langformaten tm 45cm en speciaal gevormde steenstrips.

Onderstaand een impressie van het assortiment. (bezoek voor meer productinformatie onze fabriekswebsite Rairies Montrieux – Creative solutions with terracotta)

 

GEGLAZUURDE STENEN

Rairies Montrieux heeft een lange geschiedenis in het maken van tegels.

Het specialiseren in de fabricage van geglazuurde steenstrippen van keramische kwaliteit is dan ook een logische stap geweest. Het inmiddels opgebouwde assortiment is van ongekende klasse.

Naast de verschillende glazuurvarianten, oppervlakten en kleuren zijn er ook tal van vormen beschikbaar. Een bijzondere vorm is bijvoorbeeld de gebogen of de gegolfde steenstrip.

 

RAIRIES-MONTRIEUX

BRUT DE FOUR

Speciale langformaat stenen en strippen tot wel 45 cm gebakken in een op hout gestookte oven. Veelal wordt er hout gebruikt van oud en afgedankt meubilair.

Met de serie Brut De Four laat Rairies Montrieux zien tot wat voor moois ze in staat zijn!

 

RAIRIES-MONTRIEUX

LES BLANCS

Spierwitte stenen zijn lastig te krijgen. Veelal wordt er gekozen voor het keimen van de stenen. Maar gekeimde oppervlakken hebben relatief veel onderhoud nodig!

De oplossing is een gekleurde steenstrip van Rairies!

Alle kleuren zijn hierbij mogelijk. De meest populaire variant is de “Mont Blanc” uit de serie “Les Blancs” van Rairies Montrieux.

 

   

 

Voor de nieuwe productcatalogus, een persoonlijk advies, samples of prijsinformatie kunt u contact opnemen met Ecosteen Nederland.

Bezoek voor meer productinformatie onze fabriekswebsite Rairies Montrieux – Creative solutions with terracotta