Ecosteen

Steenkeuze

Ecosteen heeft een assortiment met vele verschillende kleuren en maten stenen. We kunnen stenen van verschillende leveranciers toepassen maar ongeveer 80% van onze stenen komen van Feldhaus en Roben. Hier worden de steenstrips daadwerkelijk als keramische strips gebakken en dus niet gezaagd.

Vanaf 500m2 kunnen we elke variant leveren. Deze worden dan op aanvraag geproduceerd. Voor kleinere projecten zoeken we een steen uit voorraad!

Hieronder de links om het assortiment te zien.

Via de kleurengenerator van Ecosteen kunt u stenen combineren!

Nieuw

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.