Ecosteen

M2 Berekening

Hoeveel elementen heeft u nodig om uw project te bekleden met ons gevelsysteem? Hoe doe je de m2 berekening voor uw project?

Onderstaand hebben we een stappenplan gemaakt om zelf het aantal elementen en/of de vierkante meters te berekenen.

Wanneer u er toch niet uit komt dan helpen we u natuurlijk graag. We kunnen u adviseren, helpen met een berekening naar aanleiding van tekeningen en/of foto’s met maten of bij u langs komen om een en ander op te meten.

Stuur via de contactpagina een mail naar ons en we gaan u helpen!

Gevelbekleding

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.