STEENSTRIPS

Steenstrips

Ecosteen heeft een assortiment met vele verschillende kleuren en maten steenstrips.

We kunnen steenstrips van verschillende leveranciers toepassen maar ongeveer 80% van onze steenstrips komen van Feldhaus en Röben. Hier worden de steenstrips daadwerkelijk als keramische strips gebakken en dus niet gezaagd.

Maar we kunnen bijna elke steen in ons systeem verwerken, zoals bijvoorbeeld stenen van Wienerberger.  Deze moeten dan gezaagd worden naar strips.

 

NIEUW : We zijn ook een samenwerking aangegaan met Rijswaard! Hele mooie handvorm stenen van Nederlandse makelij.

 

Vanaf 500m2 kunnen we elke variant leveren. Deze worden dan op aanvraag geproduceerd. Voor kleinere projecten zoeken we een steen uit voorraad, maar aangezien de voorraad ruimschoots is hoef je je geen zorgen te maken dat we geen match vinden.

We vinden altijd wel een passende steen voor uw gevel.

 

Via de kleurengenerator van Kess/Ecosteen kunt u een klein assortiment stenen combineren, maar natuurlijk ook bij de steenfabrieken zelf!

 

Hieronder de links om het assortiment te zien.

Uniek gebakken keramische steenstrips !Systeem Kess is onze Europese naam!

 

unieke stenen van Rijswaard en Sterrewaard

Gevelbekleding

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.