SUBSIDIE

Particulieren

Subsidie aanvragen om uw huis te isoleren?

Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus 2019 voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

 

Mooi en nieuw van buiten, en warm van binnen?

Ecosteen Nederland BV is B2B leverancier van het product Ecosteen, een unieke gevelbekleding met steenstrips.

 

Wanneer u als particulier uw huis wilt isoleren met Ecosteen vragen we u om contact op te nemen met uw lokale aannemer om ons product te plaatsen, maar wanneer u alles al berekend hebt kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen.

Wanneer u geen aannemer heeft of kunt vinden dan helpen we u graag met het zoeken naar een aannemer in uw omgeving. Er zijn reeds veel aannemers bekend met het product zoals bijvoorbeeld:

VBM Bouw uit Wijk en Aalburg,

W2Bouw uit Nieuw Beijerland,

Orly Endevoets uit ‘s-Hertogenbosch,

UFA Bouw uit Amsterdam.

AKM Bouw in Bergschenhoek

En nog veel meer!

 

U kunt altijd kosteloos een monster opvragen via de contactpagina of via info@ecosteennederland.nl.

Gevelbekleding met steenstrips voor particulieren

Gevelbekleding

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.