Projecten

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Onderstaand ziet u een aantal projecten uitgelicht die zijn uitgevoerd met onze gevelbekleding met steenstrips in Nederland.

Het product bestaat al bijna 50 jaar in Duitsland en sinds 2011 zijn we ook actief in Nederland. Het product heeft in de laatste jaren een grote groei doorgemaakt en wordt momenteel ook buiten Europa, in landen zoals bijvoorbeeld Canada en Japan, geleverd.

Zeker met ons nieuwe systeem met vertanding zijn we uniek in de markt.

Gevelbekleding

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.