2020: kantoorpand te Amersfoort

Categorie
Projecten
Tags
Gevelbekleding met steenstrips te Amersfoort
Over dit project

de firma Karbouw is bezig met het plaatsen van een nieuw kantoorgebouw vzv onze gevelbekleding met steenstrips.

De gevel heeft een wisseling van staand en liggend metselwerk. Door de unieke vertanding in het systeem is dit makkelijk te verwerken.

7 mei 2020 is de oplevering.

Gevelbekleding
ECOSTEEN™ HET NIEUWE BOUWEN

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

 

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

 

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.