2020: 64 Appartementen te Amsterdam

Categorie
Projecten
Tags
Gevelbekleding met steenstrips te Amsterdam
Over dit project

In Amsterdam hebben we elementen geleverd voor de zijkanten en onderkanten van balkons. We zijn samen met van Wijnen lange tijd bezig geweest om de ideale elementen te ontwikkelen.

Uniek is natuurlijk de onderzijde van de balkons. Door de vertanding in de platen is dit geen probleem! Enige uitdaging is het afvoegen(zwaar voor de voeger om boven je hoofd te werken!)

Gevelbekleding
ECOSTEEN™ HET NIEUWE BOUWEN

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

 

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

 

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.