Details

Ecosteen Nederland

Op deze pagina vindt u verschillende details van ons systeem in PDF en DWG. We zullen deze details continue blijven aanvullen en wijzigen. Ook vindt u hier de technische data en een overzicht van steenverbanden.

We proberen deze continue up-to-date te houden, maar wanneer u iets zoekt en het hier niet kunt vinden dan kunt u altijd een bericht sturen via onze contactpagina of via ecosteennederland@gmail.com.

Gevelbekleding

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.