2019: Renovatie 35 woningen te Beneden Leeuwen

Categorie
Projecten
Tags
Gevelbekleding met steenstrips te Beneden Leeuwen
Over dit project

In Beneden Leeuwen hebben we 35 woningen gerenoveerd met ons nieuwe systeem. Hier is alle trespa vervangen door 35mm Ecosteen. Hier ging het alleen om de verfraaiing van de woningen maar zelfs met de dikte van 35mm merkte de bewoners direct het verschil in binnenklimaat!

Gevelbekleding
ECOSTEEN™ HET NIEUWE BOUWEN

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

 

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

 

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.