B2B

Particulieren

Ecosteen Nederland BV is B2B leverancier van het product Ecosteen.

Wanneer u als particulier uw huis wilt isoleren met Ecosteen vragen we u om contact op te nemen met uw lokale aannemer om ons product te plaatsen.

Wanneer u geen aannemer heeft of kunt vinden dan helpen we u graag met het zoeken naar een aannemer in uw omgeving.

 

U kunt altijd kosteloos een monster opvragen via de contactenpagina of via info@ecosteennederland.nl.

Nieuw

Ecosteen™ Het nieuwe bouwen

Snelle, duurzame gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw? Ecosteen biedt uitkomst! Dit kwaliteitsproduct combineert maximale isolatie met de uitstraling van een traditionele stenen gevel.

 

Ecosteen elementen bestaan uit een isolatielaag van Polyurethaan welke is voorzien van keramische stenen met een dikte van 14-17mm.

De gevelelementen zijn met 28 tot 35 kg per vierkante meter, afhankelijk van de uitvoering, licht van gewicht en daardoor geschikt voor tal van toepassingen.

 

Na de eenvoudige en “schone”plaatsing van dit systeem bent u gegarandeerd van een maximale bescherming tegen de aardse elementen.

Achter deze massieve uitstraling schuilt een aantal interessante voordelen zoals bijvoorbeeld de uitzonderlijk isolerende eigenschap met als gevolg een energiebesparing tot wel 60%. Ecosteen is verkrijgbaar in verschillende steenformaten, kleuren en metselverbanden. Voor elke renovatie- en nieuwbouwproject is een passende oplossing met dit revolutionaire gevelsysteem.